Bryllupsmenyer

Bryllupsmeny nr 1: 655,– pr person.
– Hummer, ristet gulrot, hasselnøtt.

– Reinsdyr, steinsopp, potetterrine, jordskokk, solbær.
– Sjokoladeterrin, karamellisert popcorn, villbringebær.

Bryllupsmeny nr 2: 625,– pr person
– St. Kristina skinke, ruccola, grønn og hvit asparges, kjørvelhollandaise.
– Kveite, peti pois, blomkål, delikatesse rødløk, hummersaus.
Créme Brûlée, pasjonsfrukt, bringebær.

Bryllupsmeny nr 3: 625,– pr person
– Bakt ørret, dill crumble, skalldyr gele, dill emulsion.
– Entrecôte av kalv, gulrot, sølvløk, estragon, hasselbackpotet.
– Havtorn, eple, vaniljeis, brynt smør, marengs, karamellsaus.

Bryllupsmeny nr 4: 895,– pr person
– Tartar av elg, vaktelegg, spinat, tyttebær, pepperot.
– Kveite, peti pois, blomkål, rødløk, hummer.
– Andebryst, gresskar, løk, rødvin.
– Ostene Holtefjell og Kraftkar, marmelade, brød.
– Sommerbær, sabayonne.