koldtbord, cateringmeny

Cateringmeny Knettsetra sesong 2016–17.

Lokal tapas, 8 retter, 495,– pr person.
– Lefse, rakfisk fra Lundgubben.
– Kjøttboller av Lam fra Vestigarn.
– Gravet sik, sennepsemulsion.
– Speket elg, aquevit, creme fraiche, blåbær.
– Elgkarbonader, picklet rødløk.
– Potetsalat av mandelpoteter.
– Pultost, smør, rømme, flatbrød.
– Rømmegrøt, smør, kanel, sukker.
Serveres m/mandelpotet brød og pisket setersmør.

Spansk tapas, 12 retter, 545,– pr person.
– Serranoskinke, melon.
– Gaspacho.
– Reker, hvitløk, chili.
– Kjøttboller, tomat.
– Tortilla.
– Papas Arragudas.
– Sopp, hvitløk, persille.
– Marinert Manchego.
– Bacalao.
– Kyllingspyd.
– Creme Catalana.
Serveres med salat, brød og aioli.

Lunsj/gryteretter, 195,– pr person.
– Biff Stroganoff med mandelpotet pure, rømme.
– Elgkarbonader, stekt løk, mandelpoteter, sjysaus, rømme.
– Lammekarbonader, tzatziki, stekte poteter, grillet sitron.

Spekematbuffe, 365,– pr person.
– St Kristina skinke.
– Birkebeiner skinke.
– Morrpølse.
– Speket elg.
– Melonfat.
– Eggerøre.
– Potetsalat.
– Rømme.
Serveres med salat, dressing, flatbrød og smør.
Ønsker man tillegg av rømmegrøt koster det 75,– pr person

Koldtbord, 7 retter, 425,– pr person
– Røkt laks, eggerøre.
– Gravet laks, sennepsaus.
– Roastbiff, remulade.
– 3x spekemat, rømme.
– Kylling, waldorfsalat.
– Potetsalat.
– Varmrøkt ørret m/majones.
Serveres med salat, dressing, brød og smør.

Ønskes 12 retter blir følgende retter lagt til:
– Karbonader, løk.
– Røkt skinke, grønn asparges.
– Kongekrabbe, aioli.
– Varmrøkt elg, tyttebær, rømme.
– Viltpate, cumberlandsaus
Koldtbord, 12 retter, 575,– pr person

NB: Mat som skal være varm blir levert fra oss kald, og varmes opp av gjesten selv. Vi merker matvarene med temperatur og tid den skal varmes i ovn/kjele. Dette grunnet matsikkerhet.
Utkjøring i Trysil sentrum, Trysilfjell hytteområdet og Fageråsen koster 350,–
Andre områder be om utkjørings pris.

Avbestillingsrutiner catering/selskap.

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

Lagre

Lagre