koldtbord, cateringmeny

Cateringmeny Knettsetra sesong 2017/2018

Koldtbord

Koldtbord 1: 425,– pr person.
Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorfsalat, varmrøkt ørret m/majones, potetsalat, grønnsalat, dressing, brød, smør.

Koldtbord 2: 575,– pr person.
Som alternativ 1 men med ekstra av følgende:
Karbonader m/løk, røkt sik, reker m/skall, kongekrabbe på salat m/aioli, varmrøkt elg m/tyttebærrømme.

Spansk Tapas

12 retter: 575,– pr person
Serranoskinke/melon
Reker i hvitløk og chili
Kjøttboller i sterk tomatsaus
Tortilla
Chorizo
Tapenade
Papas arragudas (spansk potet)
Sopp m/hvitløk og persille
Marinert manchego
Kyllingspyd
Creme Catalana (dessert)
Serveres m/aioli, salat og brød.

Italiensk buffet

575,– pr person.
Caprese
Oliven
3 typer spekemat
Grillet artisjokk
Pesto
Tapenade
Focaccia
Ricotta og spinat pai
Osso Bucco
Tiramisu

Spekemat buffet

365,– pr person
St Kristina skinke, birkebeinerskinke, morrpølse, speket elg, melonfat, eggerøre, potetsalat, rømme.
Rømmegrøt til spekemat buffet 75,– ex per. Pers.

Gryteretter og lunsjretter:

Biff stroganoff m/mandelpotet pure og rømme. 195,– pr person
Lammekarbonader, tzatziki, stekte poteter, grillet sitron. 195,– pr person
Elg karbonader, stekt løk, mandelpoteter, skysjaus og tyttebær. 195,– pr person

Prisen forutsetter minimum 10 personer, er selskapet færre en 10 – ta kontakt for pris.
Levering kommer i tillegg.

 

Avbestillingsrutiner catering/selskap.

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre