Selskapsmeny vinteren 2016–17

Meny 1: 625,– pr person
Forrett: Kongekrabbe, blomkål, lakserogn, sitron.
Hovedrett: Lammeracks, beter, chevre, kantarell.
Dessert: Sjokoladesorbet, olivenolje, brød, salt.

Meny 2: 625,– pr person
Forrett: Torsk, jordskokk, pastinakk, dill.
Hovedrett: Elg ytrefilet, svartkål, løk, eple, mandelpotet.
Dessert: Tjukkmelkpannacotta, multer.

Meny 3: 625,– pr person
Forrett: Rype, Karl-Johanssopp, pepperrot, tyttebær.
Hovedrett: Ørret, spinat, spisskål, smør, mandelpotet.
Dessert: Lemoncurd, bringebær, marengs.

Meny nr 4: 845,– pr person
– Kongekrabbe, blomkål, lakserogn, sitron
– Oksetartar, egg, sennep, løk, beter, kapers
– Rype, Karl Johan sopp, pepperot, tyttebær
– Ørret, spinat, spisskål, smør
– Elg ytrefilet, sortkål, løk, eple, mandelpotet
– Norsk ost, marmelade, flatbrød
– Sjokoladesortbet, olivenolje, brød, salt

Denne retten kan gjøres om til en 5 retter; 745,– pr person. Den serveres da uten Oksetartar og norsk ost.

For catering på hytta minimum 6 personer, tillegg i prisen er 350,– for levering. Tillegg for levering bortfaller ved leie av kokk og/eller servitør.
For leie av kokk 550,– pr time.
For leie av servitør 550,– pr time.

For selskap på Knettsetra minimum 20 personer. Her inngår kokk og servitør.