Selskapsmeny 2018–19

Meny nr 1, 625,– pr person
Rett 1: Torsk, egg, dill, agurk.
Rett 2: Elg, einebær, beter, potet.
Rett 3: Sjokolade, rødbete, bringebær.

Meny nr 2, 625,– pr person
Rett 1: Blomkål, ørret, kål, beter.
Rett 2: Oksekjake, sopp, brokkoli, potet.
Rett 3: Tjukkmelk pannacotta, sjokolade, tyttebær.

Meny nr 3, 625,– pr person
Rett 1: Tartar, rømme, lefse.
Rett 2: Torsk, dill, blåskjell, sopp, potet.
Rett 3: Espresso, sjokolade, karamell.

Meny 4, 625,– pr person
Rett 1: Sashimi, sesam, soya.
Rett 2: Lam, tomat, søtpotet.
Rett 3: Vanilje, multe, marengs.

Meny 5, 745,– pr person
Rett 1: Elg, sopp, tyttebær, lefse.
Rett 2: Torsk, blåskjell, dill, kål.
Rett 3: Egg 63 grader, løk, urter, kål.
Rett 4: Andebryst, beter, persille, gulrot.
Rett 5: Skogsbær, tjukkmelk, sjokolade.

Meny 6, 895,– pr person
Rett 1: Ørret, kål, brokkoli, egg.
Rett 2: Sopp, mandelpotet, løyrom.
Rett 3: Andebryst, beter, persille, gulrot.
Rett 4: Torsk, blåskjell, dill, kål.
Rett 5: Okse, kål, sopp, potet.
Rett 6: Ost.
Rett 7: Blåbær, rømme

Tilbehør til rettene kan variere utifra tilgang på råvarer. Etter valgt meny kommer vi med tilbehør til rettene.
Ved catering på hytta av ovenstående menyer bookes kokk og/eller servitør til.
Over 10 personer med både kokk og servitør.
Leie kokk kr 550,– pr time
Leie servitør kr 550,– pr time

Ovenstående menyer leveres ikke ut som ren catering se egen catering meny.

NB: minimum 6 personer