Selskapsmeny 2017/2018

Meny nr 1. 625,– pr person
Rett 1: Kongekrabbe
Rett 2: Elg
Rett 3: Tjukkmelk pannacotta

Meny nr 2, 625,– pr person
Rett 1: Røye
Rett 2: Lam
Rett 3: Sjokolade

Meny nr 3, 625,– pr person
Rett 1: Kamskjell
Rett 2: Reinsdyr
Rett 3: Creme Brulé

Meny nr 4, 845,– pr person
Rett 1: Kamskjell
Rett 2: Kongekrabbe
Rett 3: Røye
Rett 4: Lam
Rett 5: Elg
Rett 6: Ost
Rett 7: Creme Brulé

Tilbehør til rettene kan variere utifra tilgang på råvarer. Etter valgt meny kommer vi med tilbehør til rettene.
Ved catering på hytta av ovenstående menyer bookes kokk og/eller servitør til.
Over 10 personer med både kokk og servitør.
Leie kokk kr 550,– pr time
Leie servitør kr 550,– pr time

Ovenstående menyer leveres ikke ut som ren catering se egen catering meny.

NB: minimum 6 personer