Knettsetra unik er et nytt konsept med tema aftner. Her er det god atmosfære og mange smaker, velkommen!

Knettsetra Unik presenterer:

31. des. 2017

Rett 1: Kamskjell, yuzu, kjernemelk.
Rett 2: Hummer, sotet salatløk, brynt smør.
Rett 3: Piggvar, velote.
Rett 4: Andebryst al Orange.
Rett 5: Rømme, engsyre, granskuddsirup.
Pris pr person inkl transport 995,–

Cateringmeny på nyttårsaften

Rett 1: Hummersuppe
Rett 2: Andebryst al Orange.
Rett 3: Creme brulé.
Pris pr person 545,– + utkjøring 350,–
Du tilbereder maten selv etter oppskrift fra oss.

20. jan. 2018
Velkommen til Skalldyraften

Rett 1: Skalldyr platå med flg:
Sjøkreps, reker, østers, kongekrabbe, skagenrøre, løyrom, blåskjell, brød, smør, aioli, cognacmajones.
Rett 2: Sjokolade.
Pris pr person inkl transport 795,–
Ønsker man å kjøpe Hummer i tillegg kan man det. Man får da 1/2 hummer og det koster 150,– pr person.

17. feb 2018
Velkommen til Nordisk aften

Rett 1: Kamskjell, «rotselleri».
Rett 2: Strømming, mandelpotet, tyttebær.
Rett 3: Dansk smørbrød «tartar».
Rett 4: 12 mnd lufttørket and, hylleblomst bær.
Rett 5: Lam, kålrot, ramsløk.
Rett 6: Sveler, is laget av melk, granskuddsirup.
Pris pr person inkl transport 745,–

3. mars 2018
Velkommen til Skreiaften

Rett 1: Torske kind, lardo, brynt smør, pepperrot.
Rett 2: Tunge, jordskokk, allehånde.
Rett 3: Lettrøkt torskhale, trøffel eggerøre.
Rett 4: Torskerygg, rogn, kål, mandelpotet.
Rett 5: Baba au Rhum
Pris pr person inkl transport 745,–

17. mars 2018
Velkommen til Viltaften

Rett 1: Hjortetartar, surdeig, stikkelsbær, engsyre.
Rett 2: Steinsopp consome’, skogsfugl.
Rett 3: Gravet rein, granskudd.
Rett 4: Ragu på elg, mandelpotet.
Rett 5: Hjortepølse, sennep.
Rett 6: Carré av Hjort, gresskar, krekling.
Rett 7: «Multe», vaniljeis.
Pris pr person inkl transport 745,–