Knettsetra unik er et nytt konsept med tema aftner. Her er det god atmosfære og mange smaker, velkommen!

Knettsetra Unik presenterer:

Nyttårsfeiring på Knettsetra

Amuse.
Rett 1: Hummer, gulrot, hasselnøtt
Rett 2: Kamskjell, eple, pasternak, rogn.
Rett 3: Hjort, kalvebrissel, morkel, vaktelegg.
Rett 4: Tournedos Wellington
Rett 5: Bakt ostekake, multer
Pris pr person 795,– inkl transport.
Drikke kommer i tillegg.

21. jan. 2017
Skalldyraften med besøk av Kjetil Holen fra Knutstad-Holen.

Amuse: Rogn, blini, rødløk, rømme.
Forrett: Hummersuppe.
Buffe: Ferskvannskreps, sjøkreps, krabbe, reker, kongekrabbe, østers,
blåskjell, hjerteskjell, kamskjell, krabbeklør, snøkrabbe.
Tilbehør: Brød, smør, aioli, majones, løkvinagrette, sitron.
Pris pr person 845,– inkl transport.
Drikke kommer i tillegg.

11. feb. 2017
Velkommen til Jubileumsmiddag; Trysilfjellet 50 år på Knettsetra.

Meny for kvelden:
Rett 1: Sashimi, (2000-tallet)
Rett 2: Taco, (1990-tallet)
Rett 3: Tournedos Rossini, (1980-tallet)
Rett 4: Camembert, multe, persille, (1970-tallet)
Rett 5: Peach Melba, (1960-tallet)
Pris pr person 645,– inkl transport.
Drikke kommer i tillegg.

4. mars 2017
Velkommen til Skreimiddag på Knettsetra.
I samarbeid med Jørn Jensback fra Bama og Soalheiro presenterer vi stolt:

Amuse.
Rett 1: Gravet torsk, tomater, fennikel.
Rett 2: Kjake, panco, erter, tartarsaus.
Rett 3: Jordskokksuppe, tunge, dill.
Rett 4: Torskerygg, pepperrot, reker, smør, brandade, vaktel egg.
Rett 5: Key Lime pie, marengs, lakris.
Pris pr person 745,– inkl transport.
Drikke kommer i tillegg

8. april 2017
Velkommen til viltaften på Knettsetra

Rett 1: Moskustartar, spinat, tyttebær, syltet sopp.
Rett 2: Røkt villaks, rødbeter, creme fraiche, løk, safran.
Rett 3: Rype, skogsbær, granskudd.
Rett 4: Hjortecarre, rips, pære, grønn pepper.
Rett 5: Rådyr, mandelpotet, solbær.
Rett 6: Tarte tartin, vaniljeis.
Pris pr person 745,– inkl transport.
Drikke kommer i tillegg.