Knettsetra unik er et nytt konsept med tema aftner. Her er det god atmosfære og mange smaker, velkommen!

Knettsetra Unik presenterer:

31. des. 2018
Nyttårsaften

Rett 1: Bakt hvit asparges, hollandaise, løyrom, mandel.
Rett 2: Hummersuppe, hummerballotine, dill, gruyere.
Rett 3: Gåselever terrine, plomme, kvitten, brioche.
Rett 4: Lammecarré, tomat, mandelpotet puré, rødvinssaus, sopp ragu, timian.
Rett 5: Hoffdessert.

Pris pr person inkl transport og vinpakke 1.395,–

Cateringmeny på nyttårsaften

Rett 1: Hummersuppe.
Rett 2: Lammecarré, tomat, mandelpotetpuré, rødvinssaus, sopp ragu, timian.
Rett 3: Sjokoladefondant m/skogsbær

Pris pr person 625,–

19. jan. 2019
Velkommen til Skalldyraften

Skalldyrfat med: sjøkreps, reker, østers, kongekrabbe, snøkrabbe,
ferskvannskreps, blåskjell, skagenrøre, løyrom.
Surdeigsbrød, smør, aioli, majones, sitron, sjalottløk vinaigrette.
Kjøp 1/2 hummer i tillegg 150,– pr person
Vinpakke kommer i tillegg.

16. feb 2019
Velkommen til Skrei middag

Rett 1: Gravet torsk, lakserogn, sennep, løk, pepperrot, gressløk, lefse.
Rett 2: Brandade, løyrom, dill, rømme, sitron, smør.
Rett 3: Torske tunge, bacon, gulrot, kjørvel.
Rett 4: Ristet jordskokksuppe, torskerygg, potet, Beluga.
Rett 5: Melk is, kirsebær, kandiserte nøtter, pistasj, sjokolade.

Pris pr person 695,–

16. mars 2019
Velkommen til Viltaften

Rett 1: Elg, pepperrot, senneps kaviar, egg, surdeigsbrød, kapers.
Rett 2: Kantarell, mandelpotet krem, løyrom.
Rett 3: Bjørnslider, brioche, trøffel, løk.
Rett 4: Hjortecarré, viltsky, kål, mandelpotet, eple.
Rett 5: Multe, mandel, mørk sjokolade, sukkerbrød.
Vinpakke kommer i tillegg.
Pris pr person 695,–

Unik aften kan bli avlyst ved færre enn 25 forhånds reservasjoner.