Kokk på hytta – Ønsker du en gourmetopplevelse på hytta? Med vår «Kokk på hytta»-tjeneste får du en profesjonell kokk og servitør som sørger for en fantastisk 10-retters smaksmeny, skreddersydd for deg og dine gjester. Prisen for smaksmenyen er 1500,- pr person, med minimum 10 personer. Kokken og servitøren sørger for at alt er perfekt – middagen starter senest kl. 19.00.

Priser:

  • Kokk: 850,- pr time
  • Servitør: 850,- pr time
  • 3-retters meny: 795,-
  • 5-retters meny: 1195,-

For større grupper (over 10 personer) vil det være 2 kokker og 1 servitør for å sikre den beste opplevelsen.

Du kan også velge en av disse menyene:


Meny 1
5-retters
Rett 1: Kaviar, gougeres, rømme ( 1 – 3 – 4 – 7 )
Rett 2: Skalldyr bisque ( 2 – 4 – 7 – 9 – 10 – 13 – 14 )
Rett 3: Piggvar, beurre blanc, kål, urteolje ( 4 – 7 – 14 )
Rett 4: Elg filet, gulrot, einebær ( 7 – 9 – 14 )
Rett 5: Hvit sjokolademousse, bringebær, sjokolade. ( 1 – 3 – 7 – 8 )


Meny 2
5-retters
Rett 1: Kremet okse tartar, brød ( 1 – 3 – 7 – 10 )
Rett 2: Kveite, rogn, smørsaus, gougeres ( 1 – 3 – 4 – 7 )
Rett 3: Confitert svin, potetskum, løk, gule beter ( 7 – 10 – 11 – 14 )
Rett 4: Reinsdyr, rødvinsaus, kål ( 7 – 9 – 14 )
Rett 5: Hvit sjokoladeganache, kirsebær, havre ( 3 – 7 )


Meny 3
5-retters
Rett 1: Byggryn, ndjua, parmesan ( 1 – 3 – 7 – 14 )
Rett 2: Laks, soya, sesam ( 3 – 4 – 6 – 11 )
Rett 3: Torsk, blåskjell, urter ( 2 – 4 – 7 – 13 – 14 )
Rett 4: Ytrefilet av okse, charon saus, grillede grønnsaker ( 1 – 7 – 9 – 14 )
Rett 5: Brunt smør-is, crumble, gran ( 1 – 3 – 7 )

Meny 4
3-retters
Rett 1: Frøyalaks, chili, ingefær, soya, rogn ( 4 – 6 )
Rett 2: Ytrefilet av okse, rødvinssaus, rotgrønnsaker, broccolini, urtepotet ( 14 )
Rett 3: Sjokolademousse, bær, sjokoladejord ( 3 – 7 – 8 )

Meny 5 – Vegetar
5-retters
Rett 1: Rødbete, urter, sitron, nøtter, emulsion ( 8 )
Rett 2: Skogsoppsuppe ( 14 )
Rett 3: Gulrot, ramsløk, crunch
Rett 4: Blomkål, kikerter, mizo ( 6 )
Rett 5: Sorbet med bær


For booking send mail til elin@knettsetra.no


Allergener: Gluten (1a – Hvete, 1b rug, 1c bygg, 1d havre, 1e spelt, 1f korasanhvete) – Skalldyr (2) – Egg (3) – Fisk (4) – Peanøtter (5) – Soya (6) – Melk (7) – Nøtter (mandel 8a – hasselnøtt 8b – valnøtt 8c – cashewnøtter 8d – pekannøtt 8e – pistasjenøtter 8g – macademianøtt 8h – fremstilt av nøtter 8i) – Selleri (9) – Sennep (10) – Sesam (11) – Sulfitter (12) – Lupin (13) – Bløtdyr (14)

Knettsetra Unik Sjømat Kamskjell