Selskapsmeny 2021–2022

Sett sammen din egen 3-retters meny | 695,– pr person.

Forretter:

  • «Skalldyr toast», reker, sjøkreps, krabbe, aquavit majones, kalix løyrom, rugbrød, dill.
  • Frøyalaks, teriyaki, kimchi, agurk, rogn, koriander, teriyaki dressing, kålrot.
  • Tartar av okse, rødbeter, løk, egg, karse, spelt, steinsopp majones.
  • Fersk pasta, størrom, hjerteskjell, gressløk, smørsaus.
  • Toast PJ; Pelle Janzon, oksefilet, kalix løyrom, egg, rødløk.
  • Kamskjell, dill, pepperrot, agurk, eple.
  • Sik, eggekrem, Holtefjell XO, rug.
  • Bacalao anno 2022, klippfisk, tomat, potet, oliven.
  • Sjøkreps, sitronverbena emulsion, bokhvete.
  • Burrata, tomater, basilikum, olje, sort pepper. (vegetarisk)

Hovedretter:

  • Lam, pastinakk, beter, ramsløk, sopp.
  • Lettrøkt kveite, knutekål, estragon, soya, rogn.
  • Elg, kål, morkler, tyttebær.
  • Andebryst, karve, kirsebær, honning, sopp.
  • Okse, jordskokk, østers, rosenkål, kål.
  • Reinsdyr, øster sopp, plomme, gresskar, solbær.
  • Piggvar, løk, spisskål, stikkelsbær.
  • Rotselleri, nøtter, kål, sandefjordsmør. (vegetarisk)

Dessert:

  • Eple variasjon, tjukkmelk, kjørvel.
  • Yoghurt, kombucha, tepulver, malt.
  • Churros, sitron, bringebær, kanel, brynt smør.
  • Pavlova, frukt, bær, vanilje, pistasj.
  • Creme brûlé, tonkabønner, sorbet.
  • Svele, kvikk lunsj, appelsin, øl.
  • Nyr, multe, krumkake, sorbet, crumble.
  • Sjokolade, dadler, brunost, kirsebær, granskudd.
  • Pepperkake terte, appelsin, blåmuggost.

5-retters | 795,– pr person

Rett 1: «Skalldyr toast», reker, sjøkreps, krabbe, aquavit majones, kalix løyrom, rugbrød, dill.
Rett 2: Tartar av okse, rødbeter, løk, egg, karse, spelt, steinsopp majones. 
Rett 3: Lettrøkt kveite, knutekål, estragon, soya, rogn.
Rett 4: Elg, kål, morkler, tyttebær.
Rett 5: Sjokolade, dadler, brunost, kirsebær, granskudd.

7 retters | 995,– pr person

Rett 1: Sik, eggekrem, Holtefjell XO, rug.
Rett 2: Kamskjell, dill, pepperrot, agurk, eple.
Rett 3: Toast PJ; Pelle Janzon, oksefilet, kalix løyrom, egg, rødløk.
Rett 4: Fersk pasta, størrom, hjerteskjell, gressløk, smørsaus.
Rett 5: Andebryst, karve, kirsebær, honning, sopp.
Rett 6: Pepperkake terte, appelsin, blåmuggost.
Rett 7: Nyr, multe, krumkake, sorbet, crumble.
 

Selskap på Knettsetra

Minimum 10 personer.

Selskap på hytta

Minimum 8 personer.
Leie av kokk 550,– pr time.
Leie av servitør 550,– pr time.

Avbestillingsrutiner catering/selskap.

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.