Vaffler og kakao i Vaffelstua. Foto: Utefoto.no

Vi er nøye med råvarene!

Maten på Knettsetra skal smake godt og gjøre godt, og være en god miljøvenn.
Vi foretrekker kortreiste råvarer og bruker ikke palmeolje i maten.

Velsmakende vafler
I Vaffelstua serverer vi spesialvafler som du kun får på Knettsetra. Sammen med Galåvolden gård på Røros har vi jobbet fram vaffelrøren som vi steker våre gode vafler av. Vi bruker ekte ingredienser fra gården som også produserer egg, is og ost.

Så klart vi liker pommes frites!
Til lunsj og middagsmat smaker det godt med pommes frites – litt salt etter noen timer i bakken!
Vi dobbeltfriterer vår pommes frites i kaldpresset olivenolje fra Spania.

Saftige seterburgere
En god burger er snaddermat. Det er flere seterburgere å velge mellom, og felles for alle burgere er råvarene: Kjøttet er ferskt og 20 % tørrhengt storfekjøtt fra lokale bønder i Trøndelag – kunnskapsrike bønder som er nøye med dyreholdet. Dyra har hatt et godt liv på gården de kommer fra.

Elgburger med Trysilelg
Prøv en elgburger! Trysil er en av landets største elgkommuner, med mange dyktige og trivelige jegere. Eieren av Knettsetra, Jon Sørby, forsyner Knettsetra med elgkjøtt. Så vår beskjedne oppfordring er: Prøv en elgburger.
Mer kortreist mat får du ikke.

Fristende, hjemmebakte kaker
En god kakebit til formiddagskaffen skal ikke undervurderes. Hver dag baker vi kaker, og selvgjort er velgjort! Vi vet hva vi putter i deigen, og vi er nøye med kvaliteten. Ser det ikke godt ut?

Glutenfritt
Alle skal få mat, og derfor er det viktig at vi har glutenfrie alternativer på menyen.
Er du usikker på noe, ta kontakt.

Kos deg med maten!
Hilsen alle oss på Knettsetra