Knettsetra unik er et konsept med tema aftener. Her er det god atmosfære og mange smaker, velkommen!

Skalldyraften – 20. Januar

Hvis temperaturen tillater det ønsker vi alle velkommen ute ved bålpanner og serverer et glass champagne og kaviar.

Ved bordet får man et skalldyrplatå som inneholder østers, snowcrab, reker, sjøkreps, krabbeklør, krabbeskjell, blåskjell og aioli.


Rett 1:
Singapore peppercrab, koriander, lime.

Rett 2:
Kalix løyrom, gougeres, rømme, løk, dill.

Rett 3:
Sasimi Moriawase.

Rett 4:
Helbakt kveite med beurre blanc

Rett 5:
Dessert fra 4 makroner.

1295,- pr. person + drikke
(med forbehold endringer i menyen)

Vi får besøk fra Andre Simones Misund som er fagsjef for Lerøy. Hans kunnskap og interesse for sjømat er i høy klasse og vi gleder oss til å få han på besøk!

For booking send mail til
elin@knettsetra.no

Italiensk Aften – 24. Februar

Rett 1:
Vongole pasta.

Rett 2:
Carbonara aranchini.

Rett 3:
Risotto cacio e pepe.

Hvilerett:
Sitron granite.

Rett 4:
Iberico kjake, potetpuré, steinsopp, trøffel.

Rett 5:
Tiramisu

1195,- pr. person + drikke
(med forbehold endringer i menyen)

I tillegg får vi besøk fra vår fantastiske leverandør Villa Import som har med seg en spennende gjest!

For booking send mail til
elin@knettsetra.no

Hav og Land – 23. Mars

Rett 1:
Provelata, grillet provloneost, olivenolje, chiliflakes, brød.

Rett 2:
Empanada jujena.

Rett 3:
Cheviche, leche de tigre.

Rett 4:
Dry aged T-bone, chimichurri, salsacriolla, søtpotet.

Rett 5:
Picarones, appelsin, kanel, vanilje.

1195,- pr. person + drikke
(med forbehold endringer i menyen)

For booking send mail til
elin@knettsetra.no