Et moderne seterbryllup

Knettsetra er en blanding av autentisk og tradisjonelt, nytt og moderne. Det er mye historie i veggene på setra og i jordene rundt. Det var seterdrift på Knettsetra fram til 1971.
Det er grønt og frodig rundt setra. Det går an å forstå at buskapen fant mat her og trivdes. Idyll og ro er det nå som da, her midt i Trysilfjellet, 667 meter over havet.
Knettsetra består av fire hus rundt et tun. Restauranten er i det opprinnelige seterhuset, påbygd og modernisert.

Her kan du og din partner feire bryllup. Bestiller dere Knettsetra til feiringen, så reserveres alt til dere. Dere er alene på stedet og får bruke alle fasiliteter etter avtale. Dere er delaktige i planleggingen av dagen.
Hvordan det skal pyntes med farger, blomster og annen pynt. Enkelt og stilrent, eller mer pomp og prakt. Vi lytter også til deres ønsker til bordoppsett. Småbord, langbord eller hestesko. Vi planlegger menyen sammen, og middagen inntas i restauranten.

Når middagen er over, forflyttes selskapet over tunet og inn i «Stallen». Her har vi gjort i stand til kaker og kaffe. Her er det scene til musikk og god plass til dans og trivsel.

Dere er på en seter, men Knettsetra er en moderne seter! Hvit brud og stilfull smoking glir godt inn i omgivelsene. Men det gjør også en fin sommerkjole og lett og ledig dress, og et bunadsbryllup er også på sin plass.

Ta kontakt med oss i god tid hvis du ønsker at din bryllupsfest skal legges til Knettsetra.

Her kan du lese om seterbryllup hos oss som sto i Trysil sommermagasin for et par år siden.

Bryllup Brudepar veranda KnettsetraBryllup Brudepar Utsikt KnettsetraGifteringer