Cateringmeny Knettsetra sesong 2022
Koldtbord
Koldtbord 1
Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorfsalat, varmrøkt ørret m/majones, potetsalat, grønnsalat, dressing, brød, smør.
Kr 425 pr. person
Koldtbord 2
Som alternativ 1 men med ekstra av følgende:
Karbonader m/løk, reker m/skall, varmrøkt elg m/tyttebærrømme.
Kr 585 pr. person
Italiensk buffe
- Focaccia, grissini.
- Caprese.
- Grillet artisjokk.
- Cornichons, oliven, kapers.
- Prosciutto de parma.
- San Danielle.
- Salame tartufo.
- Salame Barolo.
- Salsiccia fresca classica.
- Pesto rosso.
- Pecorino fiore dolce.
- Capra regina al tartufo.
- Dessert: Tiramisu.
Kr 525 pr. person.
Lunsj meny
Lammefrikkase med dill, potetpure, salat.
Kr 245 pr. person
Viltgryte, mandelpotetpure, tyttebær, flatbrød.
Kr 245 pr. person
Elgkarbonader, stekt løk, mandelpotet, viltsaus, tyttebær.
Kr 245 pr. person
Boeuf bourguignon, potetpure, gremolata.
Kr 255 pr. person.
Catering til hytta:
Minimum 8 personer, leveringsgebyr 350,– kommer i tillegg.
Avbestillingsrutiner catering/selskap.
Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.