Cateringmeny Knettsetra sesong 2024
Koldtbord
Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorf salat, varmrøkt ørret m/majones, karbonader m/løk, reker m/skall, varmrøkt elg m/tyttebær rømme. potetsalat, grønnsalat, dressing, brød, smør.
Kr 695 pr. person
Italiensk buffe
- Focaccia, grissini.
- Caprese.
- Grillet artisjokk.
- Cornichons, oliven, kapers.
- Prosciutto de parma.
- San Danielle.
- Salame tartufo.
- Salame Barolo.
- Salsiccia fresca classica.
- Pesto rosso.
- Pecorino fiore dolce.
- Capra regina al tartufo.
- Dessert: Tiramisu.
Kr 795 pr. person
Lunsj
Viltgryte, mandelpotetpure, tyttebær, flatbrød.
Kr 275 pr. person
Elgkarbonader, stekt løk, mandelpotet, viltsaus, tyttebær.
Kr 275 pr. person
Boeuf bourguignon, potetpure, gremolata.
Kr 275 pr. person
Catering til hytta
Minimum 8 personer, leveringsgebyr 350,– kommer i tillegg.
Avbestillingsrutiner catering/selskap
Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.