Cateringmeny Knettsetra sesong 2022

Koldtbord

Koldtbord 1

Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorfsalat, varmrøkt ørret m/majones, potetsalat, grønnsalat, dressing, brød, smør.
Kr 425 pr. person

Koldtbord 2

Som alternativ 1 men med ekstra av følgende:
Karbonader m/løk, reker m/skall, varmrøkt elg m/tyttebærrømme.
Kr 585 pr. person

Italiensk buffe 

  • Focaccia, grissini.
  • Caprese.
  • Grillet artisjokk.
  • Cornichons, oliven, kapers.
  • Prosciutto de parma.
  • San Danielle.
  • Salame tartufo.
  • Salame Barolo.
  • Salsiccia fresca classica.
  • Pesto rosso.
  • Pecorino fiore dolce.
  • Capra regina al tartufo.
  • Dessert: Tiramisu.

Kr 525 pr. person.

Lunsj meny

Lammefrikkase med dill, potetpure, salat.
Kr 245 pr. person 

Viltgryte, mandelpotetpure, tyttebær, flatbrød.
Kr 245 pr. person 

Elgkarbonader, stekt løk, mandelpotet, viltsaus, tyttebær.
Kr 245 pr. person

Boeuf bourguignon, potetpure, gremolata.
Kr 255 pr. person.

 

Catering til hytta:

Minimum 8 personer, leveringsgebyr 350,– kommer i tillegg.

Avbestillingsrutiner catering/selskap.

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre