Cateringmeny Knettsetra sesong 2024
Koldtbord
Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorf salat, varmrøkt ørret m/majones, karbonader m/løk, reker m/skall, varmrøkt elg m/tyttebær rømme. potetsalat, grønnsalat, dressing, brød, smør.
1a – 2 – 3 – 4 – 7 – 8c – 9 – 10 – 12
Kr 695 pr. person
Italiensk buffe
- Focaccia, grissini.
- Caprese.
- Grillet artisjokk.
- Cornichons, oliven, kapers.
- Prosciutto de parma.
- San Danielle.
- Salame tartufo.
- Salame Barolo.
- Salsiccia fresca classica.
- Pesto rosso.
- Pecorino fiore dolce.
- Capra regina al tartufo.
- Dessert: Tiramisu.
1a – 3 – 7 – 12
Kr 795 pr. person
Lunsj
Viltgryte, mandelpotetpure, tyttebær, flatbrød.
– 7 –
Kr 275 pr. person
Elgkarbonader, stekt løk, mandelpotet, viltsaus, tyttebær.
– 7 –
Kr 275 pr. person
Boeuf bourguignon, potetpure, gremolata.
7 – 9 – 12
Kr 275 pr. person
Allergener: Gluten (1a – Hvete, 1b rug, 1c bygg, 1d havre, 1e spelt, 1f korasanhvete) – Skalldyr (2) – Egg (3) – Fisk (4) – Peanøtter (5) – Soya (6) – Melk (7) – Nøtter (mandel 8a – hasselnøtt 8b – valnøtt 8c – cashewnøtter 8d – pekannøtt 8e – pistasjenøtter 8g – macademianøtt 8h – fremstilt av nøtter 8i) – Selleri (9) – Sennep (10) – Sesam (11) – Sulfitter (12) – Lupin (13) – Bløtdyr (14)
Catering til hytta
Minimum 8 personer, leveringsgebyr 350,– kommer i tillegg.
Avbestillingsrutiner catering/selskap
Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.
