Cateringmeny Knettsetra sesong 2021

Koldtbord

Koldtbord 1: 425,– pr person.
Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorfsalat, varmrøkt ørret m/majones, potetsalat, grønnsalat, dressing, brød, smør.

Koldtbord 2: 585,– pr person.
Som alternativ 1 men med ekstra av følgende:
Karbonader m/løk, reker m/skall, varmrøkt elg m/tyttebærrømme.

Spansk Tapas

579,– pr person.
Serranoskinke.
Reker i hvitløk og chili.
Kjøttboller i tomatsaus.
Chorizo.
Tapenade.
Papas arragudas (salsa brava).
Grilled portobello.
Marinert manchego.
Grilled kylling.
Aioli, brød.
Creme catalana til dessert.

Spekemat buffet

365,– pr person
St Kristina skinke, birkebeinerskinke, morrpølse, speket elg, melonfat, eggerøre, potetsalat, rømme.
Rømmegrøt til spekemat buffet 75,– ex per. Pers.

Catering til hytta:

Minimum 8 personer, leveringsgebyr 350,– kommer i tillegg.

Avbestillingsrutiner catering/selskap.

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre