Cateringmeny Knettsetra sesong 2022

Koldtbord

Koldtbord 1

Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorfsalat, varmrøkt ørret m/majones, potetsalat, grønnsalat, dressing, brød, smør.

Koldtbord 2

Som alternativ 1 men med ekstra av følgende:
Karbonader m/løk, reker m/skall, varmrøkt elg m/tyttebærrømme.

Italiensk buffe 

  • Focaccia, grissini.
  • Caprese.
  • Grillet artisjokk.
  • Cornichons, oliven, kapers.
  • Prosciutto de parma.
  • San Danielle.
  • Salame tartufo.
  • Salame Barolo.
  • Salsiccia fresca classica.
  • Pesto rosso.
  • Pecorino fiore dolce.
  • Capra regina al tartufo.
  • Dessert: Tiramisu.

Lunsj meny

Lammefrikkase med dill, potetpure, salat. 

Viltgryte, mandelpotetpure, tyttebær, flatbrød. .

Elgkarbonader, stekt løk, mandelpotet, viltsaus, tyttebær. 

 

Catering til hytta:

Minimum 8 personer, leveringsgebyr 350,– kommer i tillegg.

Avbestillingsrutiner catering/selskap.

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre