Cateringmeny Knettsetra sesong 2024

Koldtbord

Røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, roastbiff m/remulade, 3 typer spekemat m/rømme, kylling m/waldorf salat, varmrøkt ørret m/majones, karbonader m/løk, reker m/skall, varmrøkt elg m/tyttebær rømme. potetsalat, grønnsalat, dressing,  brød, smør.
1a – 2 – 3 – 4 – 7 – 8c – 9 – 10 – 12
Kr 695 pr. person

 

Italiensk buffe 

  • Focaccia, grissini.
  • Caprese.
  • Grillet artisjokk.
  • Cornichons, oliven, kapers.
  • Prosciutto de parma.
  • San Danielle.
  • Salame tartufo.
  • Salame Barolo.
  • Salsiccia fresca classica.
  • Pesto rosso.
  • Pecorino fiore dolce.
  • Capra regina al tartufo.
  • Dessert: Tiramisu.
    1a – 3 – 7 – 12

Kr 795 pr. person

 

Lunsj

Viltgryte, mandelpotetpure, tyttebær, flatbrød.
– 7 –
Kr 275 pr. person 

Elgkarbonader, stekt løk, mandelpotet, viltsaus, tyttebær.
– 7 –
Kr 275 pr. person

Boeuf bourguignon, potetpure, gremolata.
7 – 9 – 12
Kr 275 pr. person


Allergener: Gluten (1a – Hvete, 1b rug, 1c bygg, 1d havre, 1e spelt, 1f korasanhvete) – Skalldyr (2) – Egg (3) – Fisk (4) – Peanøtter (5) – Soya (6) – Melk (7) – Nøtter (mandel 8a – hasselnøtt 8b – valnøtt 8c – cashewnøtter 8d – pekannøtt 8e – pistasjenøtter 8g – macademianøtt 8h – fremstilt av nøtter 8i) – Selleri (9) – Sennep (10) – Sesam (11) – Sulfitter (12) – Lupin (13) – Bløtdyr (14)

 

Catering til hytta

Minimum 8 personer, leveringsgebyr 350,– kommer i tillegg.

 

Avbestillingsrutiner catering/selskap

Endring av antall:
Endring i antall som gjøres mellom 7 og 4 dager før ankomst, belastes med 50% av avbooket antall.
Endringer senere enn 2 dager før ankomst belastes med 100% av total beløpet.
Avbestilling:
Avbestilling kan i sin helhet skje frem til senest 7 dager før ankomst.
Avbestilling senere enn 7 dager før ankomst faktureres med 50% av fakturabeløpet.
Avbestilling senere enn 2 dager før ankomst faktureres med 100% av fakturabeløpet.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre