Kokk på hytta – Ønsker du en gourmetopplevelse på hytta? Med vår «Kokk på hytta»-tjeneste får du en profesjonell kokk og servitør som sørger for en fantastisk 10-retters smaksmeny, skreddersydd for deg og dine gjester. Prisen for smaksmenyen er 1500,- pr person, med minimum 10 personer. Kokken og servitøren sørger for at alt er perfekt – middagen starter senest kl. 19.00.
Priser:
- Kokk: 850,- pr time
- Servitør: 850,- pr time
For større grupper (over 10 personer) vil det være 2 kokker og 1 servitør for å sikre den beste opplevelsen.
Du kan også velge en av disse menyene:
Meny 1
5-retters
Rett 1: Kaviar, gougeres, rømme
Rett 2: Skalldyr bisque
Rett 3: Piggvar, beurre blanc, kål, urteolje
Rett 4: Elg filet, gulrot, einebær
Rett 5: Hvit sjokolademousse, bringebær, sjokolade.
Meny 2
5-retters
Rett 1: Kremet okse tartar, brød
Rett 2: Kveite, rogn, smørsaus, gougeres
Rett 3: Confitert svin, potetskum, løk, gule beter
Rett 4: Reinsdyr, rødvinsaus, kål.
Rett 5: Hvit sjokoladeganache, kirsebær, havre.
Meny 3
3-retters
Rett 1: Frøyalaks, chili, ingefær, soya, rogn.
Rett 2: Ytrefilet av okse, rødvinssaus, rotgrønnsaker, broccolini, urtepotet.
Rett 3: Sjokolademousse, bær, sjokoladejord
Meny 4 – Vegetar
5-retters
Rett 1: Rødbete, urter, sitron, nøtter, emulsion
Rett 2: Skogsoppsuppe
Rett 3: Gulrot, ramsløk, crunch
Rett 4: Blomkål, kikerter, mizo (6)
Rett 5: Sorbet med bær
Priser
5-retters – 1195,- pr. person
3-retters – 795,- pr. person
Leie av kokk – 850,- pr. time
Leie av servitør – 850,- pr. time
For booking send mail til elin@knettsetra.no
Allergener: Gluten (1a – Hvete, 1b rug, 1c bygg, 1d havre, 1e spelt, 1f korasanhvete) – Skalldyr (2) – Egg (3) – Fisk (4) – Peanøtter (5) – Soya (6) – Melk (7) – Nøtter (mandel 8a – hasselnøtt 8b – valnøtt 8c – cashewnøtter 8d – pekannøtt 8e – pistasjenøtter 8g – macademianøtt 8h – fremstilt av nøtter 8i) – Selleri (9) – Sennep (10) – Sesam (11) – Sulfitter (12) – Lupin (13) – Bløtdyr (14)
