Juletallerken
Ribbe,pinnekjøtt,rotmos,potet,surkål,julepølse,pinnefett, lefse,tyttebær
895,– per pers + 350,– i leverings gebyr.
Julebord
Varm mat
Pinnekjøtt, ribbe, julepølse, potet, julesaus, medisterkaker, surkål, rødkål, pinnefett, tyttebær, lefse.
kald mat
Juleskinke, sild, røkelaks, gravlaks, egghalver, rødbetsalat, ribberull, sylte, sennep, sennepsaus, eggerøre, rødbeter, smør, flatbrød
1 195,– per pers
Dessert:
Riskrem med rødsaus
Multekrem og krumkake
150,– per person
Kokk og servitør på hytta?
Rett 1:
Rakfisk tartar, gulbete, yuzu, reddik.
Rett 2:
Lutefisk, hvit trøffel, bacon, potet.
Rett 3:
Iberico svin, rødkål, eple, sennep, plomme.
Rett 4:
Oster og kjeks, stikkelsbær og pæremarmelade.
Rett 5:
Riskrem ala Knettsetra.
Pris pr person 1 200,–
Leie av servitør 550,– pr time
Leie av kokk 550,– pr time.