Juletallerken
Ribbe,pinnekjøtt,rotmos,potet,surkål,julepølse,pinnefett, lefse,tyttebær
895,– per pers + 350,– i leverings gebyr.

Julebord

Varm mat

Pinnekjøtt, ribbe, julepølse, potet, julesaus, medisterkaker, surkål, rødkål, pinnefett, tyttebær, lefse.

kald mat

Juleskinke, sild, røkelaks, gravlaks, egghalver, rødbetsalat, ribberull, sylte, sennep, sennepsaus, eggerøre, rødbeter, smør, flatbrød
1 195,– per pers

Dessert:
Riskrem med rødsaus

Multekrem og krumkake
150,– per person


Kokk og servitør på hytta?

Rett 1:
Rakfisk tartar, gulbete, yuzu, reddik.

Rett 2:
Lutefisk, hvit trøffel, bacon, potet.

Rett 3:
Iberico svin, rødkål, eple, sennep, plomme.

Rett 4:
Oster og kjeks, stikkelsbær og pæremarmelade.

Rett 5:
Riskrem ala Knettsetra.

Pris pr person 1 200,–
Leie av servitør 550,– pr time
Leie av kokk 550,– pr time.